Jumaat, 14 Disember 2012

Zine Tora-Tora : RnR bukan di Highway

Aku sendiri berbelit menyebut tajuk zine ni senang aku panggil RnR. Dalam ni entri lebih kepada keagamaan. Semasa Soltura Ink menggila, Banyak acara dijalankan dan yang paling aku suka bila start Ramadhan, Aidilfitri atau Aidiladha Projek Pintu Pedoman dijalankan. Kaver total daripada Azura Koq Jue dan diedit Jengking. Unik di belakang ialah gambar kerusi dan sedikit rangkap dalam bahasa inggeris daripada Wacanggih. Konsep Grey and light blue ni nampak cool dan tenang. Sesuai dengan jenis di dalamnya.

Berbelit lidah menyebut tetapi di dalamnya tidak sebelit itu.



4 ulasan:

  1. macam best je. sabar wadi. aku akan beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best! time ni time solturangers tengah semangat menulis ^^

      p/s : saya pun tak bayar lagi untuk zine ni hohoho harap bos tak kesah =="

      Padam
    2. eh wadi, belum ke?
      beriya2 ty aku hari tu.. kakakakaka

      Padam
    3. wadi bile nak ni..takut-takut sibuk tak sempat saya pos

      Padam